Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Gratis PLUS-Pack voor de snelle beslissers!

Hyundai KONA: spetterende introductie aanbieding

De Hyundai KONA komt eraan!
Heb jij altijd al in een bijzonder stoere auto willen rijden? Vanaf november staat de nieuwste aanwinst van Hyundai in de showroom: de KONA. Mét een spectaculaire introductieactie: 

De eerste 200 snelle beslissers krijgen een gratis upgrade* naar het PLUS-Pack ter waarde van  € 1.750. Wees er dus snel bij en bestel de KONA.

Jij rijdt. Jij bepaalt.
Met zijn slanke body, hoog geplaatste LED-lampen voor de dagrijverlichting en daaronder geplaatste koplampen, zijn Cascade-grille en de tweekleurige lak is de Hyundai KONA een frisse verschijning in de klasse van de compacte crossovers. En het mooie is: je bepaalt bij de KONA zelf wat bij je past. Dankzij diverse kleurenthema’s kan je je eigen stijl bepalen. 

 
*Actie is geldig op de Comfort uitvoering en geldt voor de eerste 200 verkochte KONA's. Op=op! Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.