Profiteer nu van de speciale aanbiedingen

Actie voor rijscholen!

Hyundai is al jarenlang een betrouwbare partner in de rijschoolbranche vanwege zijn uitmuntende rijeigenschappen en bewezen kwaliteit. Ook de nieuwe Hyundai i30 en de nieuwe Hyundai IONIQ HEV zijn door veel rijschoolhouders al ingezet.

Kiezen voor Hyundai als lesauto is dus al aantrekkelijk en nu zijn er ook nog eens twee spectaculaire acties!
  • Gratis dubbele bediening én
  • 15% korting op de Hyundai i30 en Hyundai IONIQ.

Iedereen slaagt met een Hyundai!
Bij aankoop of lease van een nieuwe Hyundai als lesauto krijg je een nieuwe dubbele bediening inclusief montage van ons helemaal gratis. Deze wordt gemonteerd door Peter Claassen Dubbele Bediening te Waalwijk.
En dat niet alleen: om je kennis te laten maken met de nieuwe Hyundai i30 en Hyundai IONIQ HEV krijg je via de officiële Hyundai dealer 15% korting over de netto catalogusprijs exclusief bpm/btw. Dat is bovenop de actie van de gratis dubbele bediening!

Ben je al overtuigd van Hyundai als lesauto?
Zuinigheid, veiligheid, comfort en garantie zijn doorslaggevende eigenschappen voor een lesauto en precies de punten waar veel Hyundai’s op scoren. Kortom, een compleet pakket dat Hyundai zeer geschikt maakt als lesauto.

De Hyundai i30 5-deurs en Hyundai i30 Wagon voldoen aan alle eisen die de hedendaagse automobilist stelt aan design, kwaliteit, techniek, dynamisch weggedrag, veiligheid en gebruiksmogelijkheden. Beide varianten blinken uit door hun vele technische innovaties en veiligheidsvoorzieningen.

De Hyundai IONIQ HEV is een unieke auto die richting geeft aan een geheel nieuwe toekomst op het gebied van nieuwe mobiliteit. Bij de ontwikkeling van de Hyundai IONIQ HEV is niet alleen het accent gelegd op zuinigheid en efficiëntie, maar is er ook veel aandacht besteed aan design.
De Hyundai IONIQ HEV wordt standaard met automaat geleverd en heeft geavanceerde veiligheidssytemen. Je rijdt in de Hyundai IONIQ Hybrid tot wel 1.300 kilometer op een volle tank.

En niet te vergeten de Hyundai Tucson is een topper als lesauto: indrukwekkend in comfort en bedieningsgemak en toonaangevend met rijdynamiek en veiligheid.

Services
De kwaliteit van Hyundai gaat verder dan alleen de lesauto. Bij een goed product horen ook perfecte service en onderhoud en daarom biedt Hyundai een heel breed dienstenpakket. Om dit te realiseren investeert Hyundai in opleiding van technisch personeel en beschikken Hyundai-dealers over de modernste diagnoseapparatuur.

Zelf de rijeigenschappen van een van onze modellen ervaren?
Maak dan snel een afspraak met de dichtstbijzijnde dealer en oordeel zelf tijdens een proefrit.

De 15%-kortingsactie is van toepassing voor bestellingen van de nieuwe Hyundai i30 en Hyundai IONIQ Hybrid voor 31 december 2017 bij de officiële Hyundai dealer in Nederland.