Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.337
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Jan Pannevis07-07-2018
      (10.0)

      Sinds 2 maanden in bezit kona comfort met plus pack. Ik ben zeer tevreden met deze auto. kan meningen van andere reviews beamen. zeker een aanrader.

    • Aad Habets02-07-2018
      (8.6)

      Onze eerste Hyundai maar zeker niet de laatste. Auto heeft voor ons alles wat wij van een auto verwachten. Mooie uitstraling, sportief, en zeer goede rij eigenschappen. We zijn er blij mee.

    • Frank Pruissen28-06-2018
      (10.0)

      Prachtig design, zowel binnen als van buiten een plaatje, zeer veel opties standaard. Weggedrag perfect, trekt pittig op. Stoelen zeer comfortabel,super geluidsinstallatie van Krell,groot navigatiescherm,achteruitrijcamera. Zeker aan te prijzen deze Hyundai Kona ( Essence ).

    • Francois Monfils22-06-2018
      (7.4)

      Sinds begin april rij ik in de Kona Premium 1.0 na twee keer een IX20. De auto bevalt zeer goed. Het was wel even wennen na 6 jaar IX20. De auto is wel zuiniger. Ben benieuwd naar ervaringen van anderen van de Kona als caravan trekker. Ben zeer tevreden over mijn dealer Autobedrijf Maathuis in Hengelo

    • Guus; St. Odili?nberg20-06-2018
      (10.0)

      Na vele jaren met heel veel plezier gereden te hebben in een Hyundai Tucson nu overgestapt naar de sportievere Kona. De dochter heeft de Tucson overgenomen en the kids hoeven niet meer mee; dus een kleinere auto werd een logische stap. Allereerst bedenkingen over de driecilinder motor van de Kona. Maar; wat is die fel. Een goede keuze in het kader van het milieu En gunstiger voor eigen beurs! Tot nu toe bevalt de Kona uitstekend: fijne wegligging, voldoende comfort en lekker zuinig. Kortom .... een fijne auto!

    • Willem Warbout15-06-2018
      (8.9)

      heerlijke auto, rijcomfort is perfect. zeker op de snelweg in de hoogste versnelling zeer rustig en solide rijgedrag. in mijn uitvoering alle opties perfect.

    • Theo Bevaart12-06-2018
      (9.4)

      Rij nu 2 maanden in deze auto. Het is een lust om in deze auto te rijden. Zowel het interieur als het exterieur ziet er sportief uit. Ondanks de 1.0 motor is het een pittige auto. Zeker een aanrader.

    • kees Starreveld08-06-2018
      (10.0)

      Na ruim 30 jaar ben ik over gestapt van een diesel auto naar een benzine auto nml de Hyundai Kona hiervoor reed ik de i30 en de ix35 ik dacht dat er voor de leerlingen een groot verschil zou zijn vwb de bediening van de koppeling maar de leerlingen en ik zelf vinden deze auto heel makkelijk in de bediening hij rijd vlot en er zit heel veel luxe op zodat dit voor de rijschool een auto uit duizenden is ik heb de auto nu twee maanden en al 10000 kilometer mee gereden maar wil niks anders meer ben zeer tevreden en heb al andere rijscholen deze auto aangeraden een heeft er acht gekocht en is ook super tevreden dus als er iemand aan mij vraagt wat vindt jij van de Kona kan ik alleen maar zeggen KOPEN.

    • Geert Wieren07-06-2018
      (9.1)

      Sinds enkele maanden in het bezit van onze mooie kona. Inmiddels ruim 6000 klm gereden en zeer tevreden. 2 Weken na ontvangst op vakantie gegaan naar Oostenrijk met onze caravan achter de kona. Een hele mooi en goede combinatie. De kona heeft geen enkele moeite met onze caravan van geladen 1000 kg. Wij zijn op ??n dag naar Oostenrijk gereden en wat ons vooral opviel was hoe fris wij uitstapten. De kona heeft prima stoelen en een hele fijne wegligging. Wij verheugen ons op de volgende vakantie waarbij we weer kunnen genieten van onze fijne auto.